• 0 (482) 213-2539
  • info@babaoglu.com.tr
  • Sektörde 29. yılımız..

Hikvision Yeni Turbo HD X Güvenlik Çözümlerini Devreye Soktu.

Hikvision Yeni Turbo HD X Güvenlik Çözümlerini Devreye Soktu.

Hikvision Yeni Turbo HD X Güvenlik Çözümlerini Devreye Soktu.

20 Mayıs 2019, 15:5630200

Hangzhou, Çin – 6 Mayıs 2019: Yenilikçi güvenlik ürün ve çözümlerinin dünya lideri tedarikçisi Hikvision, yetkisiz kiÅŸilerin eriÅŸimini engelleyerek mülk zararı ya da kaybını önlemeye yönelik geliÅŸtirilmiÅŸ komple bir sistem olan yeni nesil Turbo HD Serisi – Turbo HD X ürününü piyasaya sürüyor.

 

Pasif görüntülemeden aktif caydırıcılığa kadar birçok uygulama

Hikvision Turbo HD X serisi kameralarımda, insan vücudunun yaydığı kızılötesi ışınları diÄŸer görsel ‘gürültü’den ayırt ederek yakalayan dahili bir detektör mevcut. Kamera, yetkisiz giriÅŸ yapma ihtimali bulunan bir kiÅŸiyi tespit ettiÄŸinde sahili sesli ışıklı alarm sistemi devreye girerek mavi kırmızı ışık ve yüksek ÅŸiddette bir ses çıkararak kiÅŸiyi korkutup kaçırtır.

Turbo HD X serisi kamera, geniÅŸ kapsamlı bir çevre koruma sistemini destekler. Güvenlik sisteminde olay anı uyarı ve olay sonrası delil toplama sistemleri yer alır. Geleneksel görüntüleme ve olay sonrası inceleme sürecini bambaÅŸka bir boyuta taşıyarak can ve malların korunması adına çevre koruma meselesini pasif görüntülemeden aktif caydırıcılığa döndürdü. Depolarda, konutlarda, kuyumcu dükkanları ve diÄŸer pek çok alanda kullanımı idealdir. 

Komple uçtan-uca sistem

Turbo HD X her ÅŸeyden öte bütüncül ve birleÅŸik bir sistem olup arka-uçlu cihazlara baÄŸlanan ön-uçlu cihazlara ve uzaktan kullanım özelliklerine sahiptir. Ön-uçlu alarm yetkisiz kiÅŸiler için alarm çalarken, sistem içerisinde mobil cihaz aracılığıyla arka-uca da uyarı gönderilir.

A UNIFIED SYSTEM

Yanlış alarm oranında azalma

Turbo HD X kameraları aynı zamanda Hikvision’ın son teknoloji AcuSense DVR cihazlarıyla da entegre olabiliyor. Bu DVR cihazlarının içerisindeki akıllı yanlış alarm azaltma teknolojisi sayesinde, yaÄŸmur, yaprak ve hayvan gibi ilgisiz hareketler göz ardı edilerek yalnızca insan ve hayvan hareketlerine odaklanılır. Bu entegre çözüm, yanlış alarm sayısını ciddi oranda düÅŸürerek güvenlik personelinin yalnızca gerçek hedeflere odaklanmasını saÄŸlar.

Muazzam iÅŸlevsellik

2013 yılında piyasaya sürüldüÄŸünden beri Hikvision Turbo HD DVR cihazları ve kameralarının sunduÄŸu etkileyici iÅŸlevsellik daha da arttırılarak muazzam bir hale geldi. Benzersiz HD görüntü kalitesinin yanı sıra son altı yılda Turbo HD ürünleri piyasaya süper verimli bant geniÅŸliÄŸi, depolama alanı kullanımı ve ultra-düÅŸük ışıkta dahi video kayıt özelliÄŸi gibi birçok yenilik katarak müÅŸterilerinin can ve mal güvenliÄŸini arttırmalarına yardımcı oldu.

 

Hikvision Uluslararası Ürün ve Çözüm Merkezi BaÅŸkanı Frank Zhang, konu hakkında ÅŸu sözleri ifade etti: “Taze fikirleri ve yepyeni olasılıkları sektöre sunuyor olmaktan ötürü çok mutluyuz. Güvenlik kamerası çözümleri genellikle olumsuz bir olay baÅŸa geldikten sonra delil elde etmek amacıyla kullanılır. Öte yandan, davranışlarının tespit edileceÄŸini bilmek, potansiyel suçluları suç davranışını iÅŸlemekten caydırabilir. Bu noktada Hikvision Turbo HD X, müÅŸterilerin can ve mala gelebilecek zararlara karşı koruyabilmektedir.”

WhatsApp